Aalborgvej 5, 1., Hornum, 9600 Aars

BEBOELSES- OG ERHVERVSEJENDOM MIDT I HORNUM

DRØMMER DU OM EGEN FORRETNING MED BOLIG TÆT PÅ - SÅ ER MULIGHEDEN HER!
Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt placeret i Hornum. Ejendommen rummer 150 m2 boligareal og 90 m2 erhvervsareal.
De 90 m2 erhvervsareal (pt. opdelt i 2) har store facadevinduer og indgang(e) mod hovedgaden i Hornum. Bagindgang bag ejendommen, som også er indgang/opgang til boligen. Toilet i stueplan, som er fællestoilet, såfremt der bibeholdes opdeling af erhvervsarealet.
Boligarealet på 150 m2 fordeler sig med 90 m2 på 1. sal og 60 m2 i tagetagen. 1. sal er indrettet med repos, stort lyst køkken, god stue mod gaden, 2 værelser og badeværelse med bruseniche. 2. sal indeholder repos, 2 værelser og toilet med lukket brusekabine.
EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER!

Sælger udlejer pt. henholdsvis 1. sal og 2. sal med en årlig lejeindtægt på kr. 60.000,-. Udhus med garage og 2 rum. Mindre gårdhave med plads til hygge bag hovedbygning.
Hornum er en aktiv by, hvor fællesskab vægtes højt. Borgerne i Hornum vægter deres mange tilbud indenfor fritidsaktiviteter højt, samt den velfungerende skole (fra 0. klasse - til om med 9. klasse) og børnepasningsmulighederne. Dertil kommer muligheden for at købe ind, samt deltagelse i byens arrangementer.

Afstand til større byer:
Aars 9,2 km., Løgstør 22,2 km., Aalborg 41,7 km., Hobro 38,7 km., Nibe 23,5 km., Farsø 10,2 km.
Busforbindelser:
Bus nr. 100 - Aalborg-Nibe-Farsø-Hvalpsund.
Bus nr. 57 Hobro-Aars-Hornum-Løgstør.
Faste oplysninger:
Ydermur: mursten
Tag: fibercement
Vinduer: træ
Varmeinstallation: fjernvarme
Vand: offentlig
Kloak: offentlig
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: 115 m.
Afstand til skole/børnepasning: 400 meter/380 meter.
Afstand til Hallen i Hornum: 400 meter.

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.