Stensbækvej 53, Fjelsø, 9620 Aalestrup

NATUREJENDOM MED MULIGHED FOR JAGT, FISKERI OG DYREHOLD

I bydes indenfor i det 280 m2 store stuehus i røde sten. Her får I stor baggang med rigelig plads til sko og overtøj, samt adgang til det ene af stueetagens 2 værelser. Badeværelse med bruseniche. Separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Her er masser af skabs- og bordplads og plads til fryser.

Køkkenet, der er med hvide låger og fingertappet mahogni bordplade, har ligeledes masser af skabs- og bordplads og XL skabe, der giver minimal spildplads og en god arbejdshøjde. I køkkenet er der ligeledes stor spiseplads, brændeovn, trappe til 1. sal, samt udgang til terrasse. I forlængelse af køkkenet finder I den store spisestue med god plads til gæster. Fra spisestuen er der adgang til de 2 dagligstuer. Stueetagen indeholder desuden entré med adgang til dagligstue, samt til stueetagens andet værelse.

På 1. sal finder I 2 gode børneværelser, soveværelse, depotrum/kontor, åben stue/aktivitetsrum, samt stort badeværelse. Her er der loft til kip og synlige spær i alle rum.

Driftsbygningen er et funktionelt maskinhus med støbt gulv, samt isoleret kontor, lagerrum og badeværelse. Her er der rig mulighed for liberalt erhverv, indretning til dyrehold eller udlejning til opbevaring. Et meget overskueligt bygningssæt.

Naturen omkring ejendommen er et kapitel for sig selv. Her får I egen sø, skønne græsarealer med god jagt og ikke mindst arealer ned til Simested å med egen fiskeret. Der er lagt fliser hele vejen rundt om huset og i den store have, der er omkranset af træer, får I en dejlig stor terrasse med masser af plads til hygge.

Med bopæl på denne ejendom kan I bo på landet, men stadig sende børnene afsted på cykel til både skole og fritidsaktiviteter uden at bekymre jer om store trafikerede veje. Fjelsø har både friskole, vuggestue, børnehave, idrætsforening, fodboldklub, spejder og forsamlingshus. Her har I rig mulighed for at blive en del af en aktiv landsby med et fantastisk sammenhold.

På 30 min. når I Viborg midtby, på 10 min. lander I i Aalestrup med indkøbsmuligheder.

KOM OG OPLEV DEN FANTASTISKE NATUR! KONTAKT MÆGLER FOR AFTALE - TLF. 7025 5025!

Faste oplysninger, fsv. stuehus:
Ydermur: røde sten
Tag: røde cementsten
Vinduer: hvide trævinduer
Gulve: støbte + strøer
Varmeinstallation: Passat træpillefyr fra 2013 + brændeovn fra 2007
Vand: byvand
Kloak: godkendt nedsivning med tilladelse
Vej: privat, fællesvej
Afstand til indkøb: 7 km til Aalestrup
Afstand til skole/børnepasning: 2 km til Fjelsø, 7 km til Aalestrup
Afstand til større byer: Farsø 19 km, Aars 20 km, Viborg 30 km, Aalborg 55 km
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysning ikke registreret i databasen over jordforurenede arealer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.