Jyllandsgade 1, Haverslev, 9610 Nørager

"HAVERSLEVGÅRD" - FLOT OG RUMMELIG LYSTEJENDOM - 6 HA

HER KAN DRØMMEN OM EN HERSKABELIG EJENDOM GÅ I OPFYLDELSE - landlige omgivelser men bynær og med nem adgang til motorvej mv. Her er 35 km til Aalborg og 85 km til Aarhus.

Denne ejendom er beliggende i udkanten af landsbyen Haverslev mellem Aalborg og Hobro. Få minutter til motorvej E45 og hovedvej A13. Her kan I bo flot og godt i velfungerende landsby med købmand, skole, idrætsfaciliteter samt idrætsefterskole.

Det prægtige stuehus er opført i 1987 i flot og charmerende stil med stuklofter, bondehusvinduer og 4 stuer en suites. Her er stor hall med flot trappe til 1. sal, 4 stuer en suites med parketgulve - udgang til terrasse mod syd fra den ene, stort køkken-alrum med adgang til vinkælder og endnu en trappe til 1. sal, entré, soveværelse, 2 værelser og badeværelse m. bruseniche.

1. sal er udnyttet i den midterste del med stort soveværelse m. kvist mod syd, garderoberum, badeværelse m. kar og bruseniche samt gæstetoilet ved opgangen fra hall'en - flot view over hall'en. Desuden 2 store loftsrum, som giver mulighed for udvidelse af boligen.

De rummelige, tre-længede udbygninger omfatter forvalterkontor, garager, gamle stalde og lade med højt til loftet. Desuden maskinhal på 530 m2 med indkørsel bag om ejendommen.

Parklignende have med græsplæne, beplantning og havepavillon ad havesti.

Ejendommen er under udstykning og det medfølgende jordareal omfatter som udgangspunkt mark omkring bygningssættet samt mindre areal på den anden side af Jyllandsgade. Mulighed for alternativt areal, hvis det ønskes.

DENNE EJENDOM SKAL OPLEVES - KONTAKT OS FOR FREMVISNING AF DENNE FLOTTE EJENDOM!

Faste oplysninger:
Ydermur: vandskuret mursten
Tag: rødt tegl
Vinduer: træ
Gulve: støbte m. trægulve og klinker i stueplan
Varmeinstallation: træpillefyr
Vand: egen boring
Kloak: off.
Vej: privat
Afstand til indkøb: 500 m. købmand i Haverlev
Skole/børnepasning: Haverslev-Ravnkilde skole 1.000 m
Afstand til større byer: Aalborg 35 km, Viborg 45 km, Aars 10 km, Hobro 20 km, Randers 45 km, Aarhus 85 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.