Torndalsvej 3, 9240 Nibe

UGENERT BELIGGENHED NÆR SULDRUP

Denne ejendom ligger i Rebild Kommune med ugenert beliggenhed i kanten af skovstykke, som hører til ejendommen. Her er ca. 1,6 ha grund primært med skov og mindre sø - mulighed for at fælde nogle af træerne, hvis markstykke ønskes. Ejendommen har huset mindre produktionsvirksomhed, og er derfor registreret som erhvervsejendom. Her er et charmerende stuehus og bygningssæt med god lade del og ældre stald bygninger.

Her er meget uforstyret og højt til himlen med plads til heste, får, pladskrævende hobby eller lignende - fx indretning af hobbyværksted.

Stuehuset er indrettet i bondestil med synlige bjælker mv. Her er entré med trappe til 1. sal, sovevær., mindre badevær., køkken, spisestue, kontor og stue m. adgang til udestue, hvorfra der er udgang til gårdspladsen, som er omdannet til gårdhavemiljø med 2 swimmingpools - pt. ikke i funktion. På 1. sal er der repos, værelse og ét stort rum, hvorfra der er adgang til tagterrasse over udestuen. Der er kun registret 20 m2 bolig på 1. sal - mulighed for indretning af flere værelser.

Udbygningerne omfatter 3-længet bygning, hvoraf den ene længe må påregnes nedrevet idet den er i meget dårlig stand. Derudover er der god lade-længe med højt til loftet og mange anvendelsesmuligheder. Desuden ældre staldlænge.

HER FÅR I EN LANDEJENDOM MED UGENERT OG NATURSKØN BELIGGENHED!

Ejendommen er et dødsbo og sælges som erhvervsejendom. Kontakt os for fremvisning!

Faste oplysninger:
Ydermur: ældre murværk/kampestens mur er efterisoleret udvendigt og beklædt med træ
Tag: rødt tegltag
Vinduer: ældre træ
Gulve:
Varmeinstallation: oliefyr
Vand: egen boring
Kloak: mekanisk rensning med udledning
Vej: privat
Afstand til indkøb: Suldrup 5 km, Støvring 15 km, Aars 16 km.
Afstand til skole/børnepasning: Suldrup 5 km
Afstand til større byer: Aalborg 34 km, Viborg 54 km, Randers 58 km.

Forurening: Et mindre areal på ejendommen (omkring hjørne af udbygning) er ifølge kommunens/regionens oplysninger registreret som forurenet på vidensniveau 2, grundet tidligere produktion på ejendommen. Kommunen oplyser, at der ikke er oprensningskrav, og registreringen blot har betydning i forbindelse med jordflytning mv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.