Kjemtrupvej 3, Rørbæk, 9500 Hobro

NEDLAGT LANDBRUG nær Hobro

Denne ejendom ligger fredeligt med nem adgang til såvel Nordjylland, som Midtjylland. E45 og A13 nås nemt, når I skal på farten.

Ejendommen ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen og via birketræs-alléen bydes I velkomne til en rummelig bolig, gildesal og driftsbygninger med mange muligheder.

Stuehuset er indrettet med hall m. trappe til 1. sal, meget stor stue med udgang til overdækket terrasse og den dejlige have, flot køkken med karnap, som giver et godt lysindfald - udgang til terrasse mod syd, mindre værelse, badeværelse, gæstetoilet, bryggers med indgang og soveværelse, hvorfra der er adgang til gildesal/hobbyrum. På 1. sal er der åbnet op mod stueplan og her er god plads på reposet rundt om trappen, stort soveværelse med udgang til svalegang og 3 gode værelser - rigtig god plads til familien.

Driftsbygningerne omfatter fyrrum og opbevaringsplads (gildesal/hobbyrum), maskinhus/garage og stålhal med mange muligheder for anvendelse - værksted, hestestald eller hvad I har brug for. Pt. er der 3 hestebokse i forbindelse med hallen. Udbygnininger i alt 469 m2.

Her får I en velbeliggende ejendom i fredelige omgivelser tæt på Rørbæk og Nørager og med kun 12 km til Hobro.

Faste oplysninger:
Ydermur: pudset
Tag: etenit
Vinduer: hvide træ og pvc
Gulve: støbte
Varmeinstallation: fastbrændselsfyr med stor akkumuleringstank - mulighed for tilkobling af solfangeranlæg.
Vand: byvand
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: off.
Afstand til indkøb: 1 km til Rørbæk, 5,5 km til Nørager
Afstand til skole/børnepasning: 1 km til børnehave i Rørbæk, 5,5 km til Nørager
Afstand til større byer: Hobro 12 km, Aars 18 km, Støvring 25 km, Aalborg/Randers 40 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.