Marthasvej 20, Trend, 9670 Løgstør

FRITIDSGRUND I TREND - BUD ØNSKES!

- Afstand til den børnevenlige strand ca. 1000 meter
- Et paradis for surfere

BYG DIT DRØMMEFRITIDSHUS HER!

Regulær hjørnegrund i udstykningen på Marthasvej, som er en af de nyere udstykninger, hvor der gennem de seneste år er opført en del fritidshuse.

Der er betalt tilslutningsafgift til vand og el - værdi pt. ca. 30.000,- Området er ikke kloakeret, hvorfor der skal søges om tilladelse til afløb til septiktank/nedsivningsanlæg.

Udstykningen kædes sammen med det øvrige sommerhusområde og stranden via de veludviklede stisystemer og sommerhusveje.

INGEN BYGGEPLIGT!

Mulig bebyggelsesprocent = 10

Der er pligt til at være medlem af Trend Sommerhusforening.

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.