Løgstørvej 32, 9600 Aars

RUMMELIG VILLA I AARS BY - 5 SOVERUM

Her er huset til den store familie eller dem, som ønsker sig god plads. Huset ligger på stikvej til Løgstørvej i udkanten af Aars by. Her er mindre forhave med terrasse og lukket baghave med græsplæne.

Huset er indrettet m. entré, køkken-alrum, baggang, soveværelse, badeværelse m. bruseniche, værelse og rummelig stue m. udgang til terrasse mod syd. 1. sal er indrettet m. fordelergang, stort gavlværelse, 2 værelse, kammer og badeværelse med kar og bruseniche. Desuden carport. Huset er under renovering og der er i forbindelse brand i 2018 opført ny gavl og carport samt renoveret sovevær. og køkken i stueplan (køkken er ikke færdiggjort), samt gavlværelse på 1. sal. Resten af huset fremstår originalt, og trænger til renovering herunder udskiftning af vinduer og træværk, samt nye badeværelser.

VIL I GERNE HAVE GOD PLADS OG SÆTTE JERES EGET PRÆG? Så er dette hus noget for jer. Kontakt os for aftale om fremvisning.

Faste oplysninger:
Ydermur: røde sten
Tag: eternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte
Varmeinstallation: oliefyr
Vand: byvand
Kloak: off.
Vej: privat, fællesvej
Afstand til indkøb: 750 m
Afstand til skole/børnepasning: 1,1 km
Afstand til større byer: Aalborg 44 km, Viborg 43 km
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysninger ikke registreret som forurenet på vidensniveau 1/2.

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.