Charlottesvej 39, Trend, 9670 Løgstør

VELHOLDT FRITIDSHUS MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

Charmerende fritidshus med attraktive beliggenhed i det gamle Trend - nedenfor skrænten - kun 450 m til den børne- og surfervenlige strand. Et velholdt fritidshus, som løbende er udvidet - senest med en lækker tilbygning i 2011. Her er god plads til familie, venner og overnattende gæster.

Tilbygningen fra 2011 fremstår lyst og imødekommende og rummer 2 gode soveværelser med skabe (det ene med dobbeltseng og køjeseng, det andet med dobbelseng) - udgang til henholdsvis østvendt og vestvendt terrasse - samt indgangsparti i glas, som forbinder tilbygningen med det oprindelige hus og giver adgang til a. Her er rummeligt fællesrum med funktionel køkkenafdeling med opvaskemaskine og udgang til morgenterrasse, opholdsafdeling med brændeovn, fordelergang med udgang til stort terrasseområde, som er delvist overdækket, badeværelse, mindre værelse og soveværelse.

Dejlig stor grund med skøn natur og mange gode opholdssteder. Udbygning med carport, redskabsrum og anneks (anvendes pt. som værksted), samt brændely.

ABSOLUT ET GODT BUD PÅ FAMILIENS FRITIDSHUS, HVIS BELIGGENHED OG FUNKTIONALITET VÆGTES HØJT!


Faste oplysninger:
Ydermur: Blokhus brædder - malet
Tag: stålplader
Vinduer: træ
Gulve: støbte og strøer
Varmeinstallation: elvarme og brændeovn
Vand: byvand fra Trend Vandværk
Kloak: godkendt nedsivning
Vej: privat, fælles
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Trend Camping 1,8 km, Overlade 4,4 km
Afstand til større byer: Løgstør og Farsø 14 km, Aars 24 km, Viborg 50 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.