Golfsvinget 213, Gatten, 9640 Farsø

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET I HIMMERLAND GOLF & SPA RESORT

Her er muligheden for at erhverve et af de populære A-huse i Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten mellem Aars og Løgstør. BEMÆRK ekstra værelse i stueplan!

Dette fritidshus er udbygget og løbende renoveret. Her er et ekstra værelse i stueplan, så der bliver plads til den store familie eller overnattende gæster. Gode muligheder for udlejning gennem golfcenteret.

Huset ligger fredeligt placeret på lukket stikvej i kanten af "Klyngen", som denne del af Golfsvinget kaldes. Velfungerende grundejerforening "Hole in one". Her er I tæt på den dejlige natur og naturligvis golfbanerne, som er en drøm for enhver "golfer". Gå i PGA-tourens fodspor og oplev stemningen til "Made in Denmark", som løber af stablen for 3. gang i august 2017. Golfcenteret byder på mange facilieteter både indenfor golf og wellness. Som husejer er der forskellige fordele bl.a. fri adgang til badeland og mange fordelagtige priser mv.

Huset er indrettet m. mindre skur til golfbaggen ved indgangen, god plads indenfor, hvor der er adgang til et værelse, åben køkken-afdeling mod den lyse og indbydende stue, som har stort vinduesparti og udgang til lukket terrasse mod syd, hvor aftnerne kan nydes med en god bøf fra grillen og et køligt glas rosévin efter dagens golfrunde. Her er 2 skure til opbevaring af havemøbler mv. Desuden lyst badeværelse med brusekabine. Trappe fra stuen til 1. sal til repos med opbevaringsplads, soveværelse med dobbeltseng og værelse med 4 enkeltsenge.

UDNYT MULIGHEDEN FOR 75% KREDITFORENINGSFINANSIERING!

Kom og oplev dette dejlige fritidshus i golfens "Mekka" i Himmerland - 4 golfbaner indenfor ca. 15 km. Her er en helt unik stemning, hvor golf-folket mødes fra nær og fjern.

Faste oplysninger:
Ydermur: træbeklædning
Tag: eternit
Vinduer: træ
Varmeinstallation: el-varme
Vand: byvand
Kloak: off.
Vej: fælles, privatvej
Grundejerforening: Ja "Hole in one"
Afstand til større byer: Aars 14 km, Farsø og Løgstør 15 km, Aalborg 45 km, Viborg 55 km, Aarhus 105 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.