Se det digitale energimærke

Ramshule 22, Lovns

, 9640 Farsø

1 / 22
1 / 1
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
795.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 40.000
Brutto
i
3.667
Netto
i
2.878
Boligareal 82 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.207 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1980
Sagsnummer 572367
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 170
Ejendomsværdiskat 233
Renovation 156
Grundejerforening 58
Skorstensfejning 33
Andre offentlige udgifter 3
Husforsikring 269
Ejerudgifter i alt 923

DELVIS RENOVERET FRITIDSHUS NÆR HVALPSUND OG GOLFKLUB

Dejligt Kalmar-hus beliggende i naturskønne omgivelser i kanten af Ramshule-udstykningen nær Hvalpsund. Her kan du nyde udsigten over markerne. En fredelig beliggende sommerhusudstykning med sti-system til Limfjorden.
- Afstand til fjorden ca. 700 m.

Indgang via den dejlige, sydvendte terrasse, som er delvis overdækket til det store fællesrum, som er opdelt i køkken-afdeling med ovenlysvindue, spiseafdeling og opholdsafdeling med brændeovn. Flere gode hyggekroge og et godt lysindfald fra "glas-gavl" mod terrassen. Desuden 3 soverum med hver 2 senge, hems og badeværelse med bruser. Det ene værelse er tilbygget i 2001, hvor der er lavet ny isolering, nyt tag og udvendig beklædning.

Plan grund med anneks til gæster og græsplæne - her er plads til leg. En god base for familiens ferie eller udlejning.

HER ER RIGTIG SOMMERHUSSTEMNING OG HUSET INDBYDER TIL AFSLAPNING OG HYGGELIGT SAMVÆR!

Faste oplysninger:
Ydermur: træ
Tag: eternit
Vinduer: træ
varmeinstallation: el-varme og brændeovn
Vand: byvand
Kloak: nedsivning
Vej: privat, fællesvej
Grundejerforening - ja

Louns er beliggende på den fredede og meget naturskønne Louns-halvø mellem Louns Bredning og Risgårde Bredning i den sydlige del af Limfjorden.
Louns er en idyllisk lille landsby, som er omgivet af skov, bakker, søer, fugleområder og dejlige badestrande. Louns er en ideel feriedestination for jer, der ønsker at slappe af eller være aktive i naturen. Der er gode muligheder for at observere fugle, surfe, spille golf, fiske eller vandre og cykle i den varierede natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Hvalpsund, som ligger 3 km fra Louns, og som desuden byder på en hyggelig lystbådehavn, et færgeleje, hvorfra færgen sejler til Sundsøre på Salling, samt en historisk kro med udsigt over Limfjorden. Nærmeste større by er handelsbyen Farsø, som ligger 13 km mod øst.

Kultur Herregården Hessel er Danmarks eneste bevarede stråtækte herregård og er beliggende her på halvøen. Herregården fungerer i dag som et landbrugsmuseum, og her kan I opleve hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage (2 km). Stenanlægget i Myrhøj opstod i bronzealderen og består af en stenrække på 154 m (15 km). Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. udstilles stenalderfund fra en køkkenmøddingen. En rekonstrueret boplads viser hvordan datidens hytter så ud (16 km). Området omkring Louns-halvøen har altid inspireret og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev kunstnerne i deres værksteder og atelier.
UdflugtsmålPå øen Fur finder I forskelligartede og særprægede landskaber, som er præget af flade enge, søer, marker, bakker, stejle kystklinger, skove og molergrave (23 km).
Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder (27 km). Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland (31 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (47 km).

Natur Louns-halvøen er fredet og præget at store bakker og kløfter, og der er et rigt dyreliv og en sjælden vegetation i denne enestående natur. På grund af det kuperede terræn er der mange udsigtspunkter i området, hvorfra I kan se fjorden og det smukke landskab lidt fra oven. For at bevare naturen, bør I kun færdes på halvøens stier og strande. Den kønne, genskabte sø Louns Sø er i dag et yndet mål for både træk- og standfugle og dermed også et godt sted at observere fugle. I Uhrehøj Plantage findes flere fredede gravhøje. Herfra er der storslået udsigt over landskabet og til dels Limfjorden. Hyllebjerg Bakker er et naturskønt og kuperet hede- og skovområde ved Hyllebjerg (23 km). Navn Sø er totalt fredet og ligger smukt omgivet af moser, lyng og hede ved Gatten (31 km). 
kontakt
Himmerlandsgade 50
9600 Aars
 
Telefon:
+45
 70255025
CVR nummer:
71911128
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning